Ia-ți prospecții, partenerii și clienții în culise

Ia-ți prospecții, partenerii și clienții în culise

Social media devine din ce în ce mai semnificativă în viața noastră cu  fiecare an. În întreaga lume, 4,70 miliarde de oameni folosesc social media. În ultimul an, 227 de milioane de utilizatori noi au venit online. Postarea online a fost odată o tactică de angajament, dar acum este o necesitate.

Acum nu mai este suficient să postați reclame. Consumatorii pot vedea chiar prin ele lipsa de autenticitate. Vor ceva autentic. Încearcă să adaugi fotografii și videoclipuri din culise pentru a arăta latura umană a mărcii tale.

Postează un videoclip live din spațiul tău de lucru și răspunde la întrebările lor arzătoare. Hei, s-ar putea la fel de bine scoate în evidență produsele noi în timp ce acestea sunt aici, cu tine.

Multe branduri se îndreaptă spre fenomenul social media TikTok pentru a arăta o latură mai personală a afacerii lor. Influencerii postează conținut video din culisele realizarii unei fotografii înainte de imaginile finale pentru a crea un sentiment de apropiere cu spectatorii. Astfel, consumatorii se simt conectați la creator. A avea această relație este crucial pentru păstrarea clienților.

Brandurile mari prosperă pe rețelele de socializare. Acest lucru se datorează legăturii pe care o au cu consumatorii. Brandul postează o mulțime de conținut din culise. Ei au videoclipuri cu angajații și videoclipuri care demonstrează modul în care funcționează diferite produse. Filmele dau scene amuzante din timpul filmarilor.

Iată câteva motive pentru care acest lucru este un must-see în strategia dumneavoastră.

  1. Brandul tău trebuie să-și spună povestea. Poți să îmbini valorile și vocea cu conținutul tău.
  2. Încrederea clienților. Consumatorii au mai multe șanse să vă achiziționeze produsele sau serviciile dacă le-ați dezvăluit mai multe informații despre marca dvs. Ei pot vedea produsele într-un mod natural, spre deosebire de reclame. Fă-i să simtă că te văd în timp real.
  3. Consumatorilor le pasă mai mult de transparența mărcii acum decât oricând. Vor să știe cum lucrezi și de ce îți pasă. Folosește imagini din culise pentru a dovedi că marca ta este autentică.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.