Nimic nu se întâmplă până când nu începi să acționezi


Nimic nu se întâmplă până când nu începi să acționezi

Asta chiar este un principiu evident. Cu toate acestea, acest principiu este încălcat cu o frecvență dezarmantă. Trăim într-o eră cu mult prea multe discuții și mult prea puțină acțiune inteligentă.

Desigur, trebuie să luăm în serios necesitatea de odihnă, reînnoire și recuperare.  Performanța de elită fără realimentare strategică duce la epuizarea resurselor de toate felurile. Și, uneori, chiar la boală.

Pe de altă parte, temerile nerezolvate devin limitele tale. Sau un alt mod de a spune asta este că disconfortul de a face ce este necesar pentru creștere este întotdeauna mai mic decât regretul că nu ai făcut ce ar fi trebuit. Treaba unui lider este de a duce lucrurile la bun sfârșit, iar misiunea personală a fiecărei persoane este de a-și aduce visurile în realitate.

Eu nu spun că trebuie să muncești tot timpul, fără să faci loc loc pentru familie și pentru portofoliul tău de lucruri care îți fac plăcere. Eu spun doar că atunci când este timpul să muncești, muncește cu implicare și inteligență. Muncește ca o persoană care se ia în serios pe sine și își revendică rezultatele muncii sale. Muncește ca o persoană dornică să producă acea magie care mărturisește despre munca și abilitățile tale.

Prea multe vieți cu potențial de creștere remarcabil au fost estompate pentru că doar au vorbit despre realizarea visurilor, dar nu au pășit niciodată pe teren. Mulți vorbesc și promit sau își promit. Prea puțini acționează. Astfel Timpul, Abilitățile și Resursele sunt irosite.

Ține-ți focul lăuntric aprins și acționează cu entuziasm și inteligență. Asta este premisa succesului!

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.