Efectul de retea – Eroarea #3 – Pagină fără imagine de profil

Eroarea #3

Pagină fără imagine de profil sau imagine care nu te reprezintă.  Atunci când vă înregistrați pe un site social, în funcție de interesele voastre de marketing, este bine să înțelegeți cât de benefic este să includeți o imagine de profil. Nu o imagine de desene animate, nu o imagine de produs, sau floare sau animal sau orice fel de imagine. Trebuie să fie o poză cu tine. Oamenilor le place să converseze cu persoanele pe care le pot vedea, iar o fotografie cu tine postată îi ajută pe utilizatorii site-ului să simtă persoana reală din spatele profilului site-ului tău social.

Odată ce ați luat decizia de a include o imagine de profil, asigurați-vă că aceasta vă reprezintă atât pe voi cât și activitatea, preocupările și statutul pe care vreți să le promovați. De exemplu, dacă sunteți avocat, doriți să vă asigurați că sunteți îmbrăcat pentru rol purtând un costum în fotografie. Dacă sunteți un profesor, un aspect casual poate fi mai adecvat. Dacă sunteți cineva care lucrează de acasă, atunci stilul tău ar trebui să reflecte ceva din atmosfera de acasă.

Cel mai important, asigurați-vă că imaginea este de bun gust și arată profesional. Nimic nu se compară cu o poză de profil proastă care să oprească pe cineva foarte repede de la una din cererile tale de prietenie. Este important, important, important, să includeți o fotografie de profil, iar pentru ca acea imagine să își  facă treaba pentru tine, trebuie să te prezinte în cea mai bună lumină posibilă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.