Ce inseamnă e-Marketingul Afiliat


Ce inseamnă e-Marketingul Afiliat

Pentru a înțelege mai bine ce inseamnă e-Marketingul Afiliat, hai să încercăm să examinăm beneficiile acestei lumi fantastice. Marketing-ul Afiliat este o modalitate foarte bună pentru a câștiga online, atât pentru cei care sunt la început, cât și pentru cei care sunt deja la un nivel experimentat.

Frumusetea e-Marketing-ului Afiliat este că în cele din urmă toată lumea câștigă!

 • Tu ești fericit pentru că ți-ai câștigat un comision.
 • Compania este mulțumită pentru ca a facut o vanzare sau a primit un contact.
 • Utilizatorul este fericit, deoarece datorită ție el a găsit ceea ce căuta.

Iată principalele motive pentru care ar trebui să intri in această lume:

1. Să incepi e usor

Ca afiliat nu trebuie să creezi nimic, trebuie doar să promovezi produse deja existente, acest lucru te va face să economisești o mulțime de timp și bani.

Să incepi e ușor, e de ajuns să te inscri in programul de afiliere și să obții situl de afiliat și link-ul de identificare a contului tău, care urmărește prin cookie-uri toate mișcările clienților înregistrați și a partenerilor afiliați.

 • Nu trebuie să cheltui timp și bani pentru a crea un produs,
 • Nu trebuie să cumperi produse, nici un depozit pentru a le stoca,
 • Nu este necesar să gestionezi un site de e-Commerce sau plăți,
 • Nu trebuie să te preocupi de serviciul clienți,
 • Nu trebuie să vinzi nimic, doar promovezi.

Practic singura sarcină este de a fi capabil să aduci trafic de calitate pe pagina de destinație a produselor, astfel încât să transformi utilizatorul in client înregistrat, sau pe cei interesați de câștiguri să îi transformi în parteneri afiliați.

Prin afiliere, ca urmare a activității tale, poți câștiga comisioane de 20% din volumele de afaceri realizate de clienții înregistrați, plus comisioane înter 3 și 21 % din volumele de afaceri realizate de partenerii afiliați.

2. E ușor să crești

Asa cum am spus cand am explicat ce inseamna e-Marketing Afiliat, nu este necesar să ai sau să creezi un produs. În plus, poți începe mai multe campanii de afliliere concomitent.  Vei avea gratuit materiale video și de promovare gata făcute și verificate, vei avea acces la seminarii și webinarii gratuite.

3. Nu sunt necesare abilitati extraordinare

Pentru a începe să lucrezi în acest domeniu, nu trebuie să ai experiență specială sau abilități. Desigur că având experiență în web marketing, asta te va ajuta în raport cu concurența, dar eu pot garanta că multe persoane ce practică e-Marketing-ul Afiliat au plecat de la zero.

O să înveți să gestionezi campaniile create pe masură ce vei incerca.

Singurele competențe pe care trebuie să le ai sunt:

 • Să ști să folosești un computer si internetul,
 • Determinare și perseverență,
 • Capacitatea și deschiderea de a invața,
 • Răbdare, multă răbdare.

4. Cheltuieli inițiale minime

Unul dintre cele mai mari beneficii ale marketing-ului afiliat sunt costurile de pornire. Nu ai nevoie de sume mari de bani pentru a începe. Practic ai nevoie doar de costurile legate de mentenanța sitului care ți se deschide (circa 100 lei pe an).

În mod paradoxal, ai putea face e-Marketing Afiliat chiar și fără a avea un site sau un blog, pur și simplu prin utilizarea de canale social media, de e-mail marketing, de promovare directă către cunoscuți.

Putem comunica pe  arnetbww@gmail.com

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *