Matematica vietii


Incepe să trăiești o viață dinamică. Nu mai asculta în stânga și în dreapta,  fă ceea ce simți, crezi  și consideri că este bine și moral pentru tine. Suntem împinși în fiecare zi într-o băltoacă siropoasă și mâloasă  a unei mentalități leneșe și perdante, conform căreia putem să obținem ceva fără să dam nimic în schimb.

Incepe să oferi necondiționat și vei vedea că totul se va întoarce înzecit.  Dacă faci acest lucru cu plăcere,  matematica vieții tale se va schimba,  cu cât vei dărui mai mult , cu atât vei deveni mai bogat și mai mulțumit .

Scoate-i de pe frecvența  ta pe cei care insinuează că nu ai talent, abilități, ambiție sau orice atribut care-ți stă la dispoziție atunci când ai încredere în tine. Ascultă acele cuvinte care-ți întăresc imaginea de sine pozitivă; ascultă-i pe cei care te ajută să-ți faci o imagine bună și astupă-ți urechile față de cei care-ți distrug imaginea pozitivă.

De ce îți este  teamă să încerci ? Unii se tem să încerce pentru că se tem să nu dea greș.  Si ce dacă dai greș?  Ridică-te și mai încearcă o dată!   Ești o ființă orientată către scop.  Ești creat să ai succes și să realizezi mereu ceva. Si nu uita că nu există trofee doar pentru a încerca. 

Deși cunoașterea este un atu puternic, cunoașterea tradusă în acțiune este formula câștigătoare. Mai presus de toate, ai încredere că poți face acest lucru.  Recompensele te așteaptă.

Bine ai venit într-o lume dinamică. Dacă ești dispus să înveți și dornic să muncești, îți vei crea stilul de viață pe care ți-l dorești și pe care familia ta îl merită. Totodată, poți și să devii un model pentru alții care îndrăznesc să aibă visuri mari.

Cu toţii avem obiective pe care vrem să le realizăm şi visuri pe care vrem să le împlinim, dar nici nu contează în ce domeniu vrei să devii mai bun, dacă faci eforturi numai când îţi vine la îndemână sau când eşti entuziasmat, pentru că nu vei fi suficient de consecvent încât să obţii rezultate remarcabile.

Intr-adevăr,  alternativa de a re-încerca după ce ai dat greș nu este o experiență placută, dar o persoană fără scopuri , visuri și dorințe se poate spune că este pe jumătate moartă. Singura cale de a evolua este să îți utilizezi și chiar să-ți forțezi capacitățile. Să ieși din zona de confort și să faci lucruri pe care nu le-ai mai făcut niciodată înainte. Succesul și evoluția  te asteptă.

Wien 113


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *