Slabiciunile ne dau Putere

Slăbiciunile ne dau Putere

Respectând cu credință că binele este opusul râului, omenirea a fost stăpânită, secole de-a rândul, de obsesia greșelii și a eșecului. Medicii studiază  diversele boli pentru a învăța ce înseamnă sănătatea. Psihologii au cercetat depresia, tristețea, pentru a învăța ce înseamnă bucuria. In scoli și la locul de muncă, pretutindeni în lume, fiecare dintre noi a fost încurajat să identifice, să analizeze și să-și corecteze slăbiciunile pentru a deveni puternic.

Acest sfat este, desigur, bine intenționat, însă eronat. Greșelile și eșecurile merită să fie studiate, deși ele dezvăluie prea puțin despre capacitățile noastre.

Pentru a reuși să excelați în domeniul vostru de activitate și pentru a identifica motivația care vă poate anima, va trebui să înțelegeți care este individualitatea dvs. unică, care vă sunt talentele, abilitățile.

Va trebui să deveniți un expert în a găsi, a descrie, a pune în practică, a exersa și a rafina punctele dvs. forte. Prin urmare, încercați să vă schimbați optica. Nu mai fiți preocupat de slăbiciunile voastre, și analizați  în schimb, până la cel mai mic detaliu, punctele tari care vă caracterizează.

thumb-300x170

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.