Focalizarea

De multe ori oamenii se întreabă de ce eșuează în anumite lucruri, de ce dau greș cu unele proiecte, de ce nu au succes în ceea ce întreprind.

Răspunsul de cele mai multe ori este simplu: ai succes numai în acele activități pe care focalizezi pe termen mediu și lung în toate aspectele cheie. Circa 80% din oameni, indiferent cu ce se ocupă, nu focalizează niciodată sau focalizează pentru prea scurt timp sau sporadic pe o activitate. 80% din cei rămași focalizează excesiv pe aspectele negative ale activității respective sau pierzând timpul cu inutilități mărunte care îți macină energia și îți consumă entuziasmul creator.

Adică 96% din oameni dau greș sau eșuează în ceea ce fac din motive de focalizare. Dacă simți că nu merge ceva, că nu funcționează, că nu evoluează așa cum ți-ai dori, atunci gândește-te un pic și analizează unde exact îți dirijezi focusul: pe lucrurile care funcționează sau pe cele care te frânează?

Șansele sunt imense ca tot focusul tău să fie pe elementele negative ale afacerii sau activității tale. Tot ce trebuie să faci este o simplă, dar radicală, schimbare de paradigmă.
Analizează cu seriozitate ce vrei să faci și unde vrei să ajungi. Fixează-ți scopurile și mijloacele care te vor duce acolo.

Acționează focalizat !

DSC_0355

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.