Undeva, candva, intr-un colt de univers…

Undeva, cândva, într-un colț de univers…

Mergem adesea pe drumul nostru pentru a găsi un mentor, pe cineva care să ne indice calea. Căutăm indicatoare pentru o cărare mai comodă. Ne dezorientează felul în care ni se prezintă totul ca fiind indispensabil: oameni, obiecte, scopuri, motivații, strategii, relații, tactici, modalități de recreere.

Avem nevoie de capacitatea de a gândi pentru si despre noi, și de a recunoaște ce e potrivit pentru noi înșine. Ce pare important pentru alții, este important pentru alții, dar poate irosi cei mai frumoși ani ai vieții noastre.

Dar ce este cu adevărat important pentru noi? Ce contează atât de mult încât să nu facem compromisuri atunci când vine vorba de acele lucruri?

De fapt unul dintre cele mai importante lucruri in viata este sa fim liberi, în interdependență, dar liberi.

Poate cel mai important lucru este  să cunoaștem oameni noi, să explorăm diverse culturi și să ajutăm cât mai multi  oameni în drumul nostru, prin experiențele noastre. In mod sigur, nu este menirea noastră in lume să stam la un birou, la care lucrăm la ceva care nu ne place, pentru un șef pe care îl urâm, și un patron pe care îl detestăm.

Tu probabil te gândești cum altfel să îți gestionezi timpul și banii pentru facturi și restul cheltuielilor.  Asta înseamnă că ne gândim la lucruri  diferite. Eu vorbesc despre viață, libertate, iubire, cunoaștere, suferință, evoluție. Tu vorbești despre supraviețuire.

Va trebui să cădem de acord și să găsim un compromis. Undeva, cândva, într-un colt de univers…

Poate acel colț este proiectul nostru NetWin. Dacă ai vreo sugestie,  sau doar vrei să vorbim, aștept comentarii sau mesaje. Chiar m-aș bucura să știu că cineva a urmărit postarea și a înțeles mesajul … sau, și mai bine, că am putut fi de folos.

Mult succes și să auzim numai de bine. Dacă v-a plăcut nu uitați să distribuiți. Pentru a fi la curent cu noutățile nu uitați să vă abonați…

Mergeți și pe  https://bww.ro/armeanu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.