PROSPERITATEA SI ABUNDENTA

PROSPERITATEA SI ABUNDENTA

Prosperitatea și abundenţa sunt cuvinte fără sens dacă nu ai sănătate, pe cineva care să te iubească şi o muncă pe care să o faci cu plăcere.
Pe de altă parte, dacă desfășori activități in slujbe sau afaceri fără potential, nesigure și ineficiente financiar, depui eforturi fără rezultate notabile, încrederea in sine se va eroda, aspirațiile ti se vor micșora, pretențiile de la tine și de la ceilalți vor scădea și vei ajunge, inevitabil, ca atât de multi alții, sa te complaci într-o rutina devastatoare atât material cat și spiritual. In plus, vei începe sa nu mai ai rezultate și aspirații nici în alte domenii ale vieții tale. Fă-ți timp să experimentezi lucruri și activități noi, cu potential de a crea cu adevarat abundenta și vei avea parte de o abundenta din ce in ce mai mare, an după an.

Când vine vorba de bani există numai două variante, putem fi nefericiți din cauza problemelor financiare sau putem să ne folosim puterea de Creatori Voluntari pentru a ne rezolva problemele cu banii. Prea mulți oameni nu fac decât să supraviețuiască ori să se descurce – trăiesc de azi pe mâine și de la un salariu la altul. Majoritatea adulților consideră problema banilor drept principala sursă de stres. Permanenta grijă a banilor este epuizantă. Din moment ce banii pot să ne ruineze sănătatea, să ne afecteze relațiile personale, cariera şi să ne distrugă fericirea, crearea prosperității financiare și a abundenței ar trebui să fie în fruntea listei noastre de priorități.

Cauta sa-ti găsești drumul, menirea și legenda.
Atunci și Universul va conspira sa reușești.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.