Timpul deciziilor rapide

Până nu demult, calea destul de sigură și majoritar folosită de oameni pentru luarea deciziilor înainte de a porni o afacere sau un proiect a fost adoptarea unei atitudini de tipul „aștept să văd”. Aștept să văd dacă domeniul sau industria de interes crește înainte da a porni, ca să fiu sigur că voi reuși. Aștept să văd dacă cererea pentru serviciul sau produsul pe care ai vrea și putea să-l oferi crește.

Astăzi. în era informațională și a cunoașterii, noile tehnologii digitale au transformat și vor continua să transforme întregul peisaj.  De la cum vindem, cum comunicăm, inovăm, învățam, relaționăm, cumpăram, educăm, cum antrenăm și ne antrenăm,  până la cum să devenim lideri, cum să avem succes, cum să atingem independența financiară sau libertatea umană, toate sau schimbat profund în toate domeniile,  în toate aspectele vieții.

Aceasta face ca în acest moment, cei care adoptă o atitudine de decizie rapidă de salt, de salt cuantic, să fie mult avantajați față de cei care rămân credincioși lui „aștept să văd”.  Până reușești să vezi, lucrurile sau schimbat atât de mult că trebuie din nou să „aștepți să vezi”. Instrumentele de lansare și creștere rapidă ale unei afaceri sau proiect sau simplificat și au devenit mult mai accesibile ca oricând, oricui.

Globalizarea a dărâmat limitările geografice. A devenit posibil să ai o afacere la nivel național sau internațional având doar o legătură decentă la internet. Datorită Smartphone-urilor, tabletelor, platformelor de comunicare digitală performante, social media și a multor altor tehnologii formatoare și transformatoare, antreprenorii și intraprenorii de astăzi sunt poziționați extrem de favorabil pentru o creștere rapidă, masivă și stabilă decât oricând în istorie…

Nu este timpul să aștepți, este timpul să iei decizii rapide și să începi să-ți modelezi viitorul.

https://youtu.be/KG7A3uFl-FM

Mă puteți găsi și pe

https://bww.ro/armeanu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.