Testul succesului

Succesul este greu de obținut, însă dorit de toată lumea! Pe lângă muncă, mult noroc ori inteligență și flerul este unul dintre ingredientele necesare pentru a reuși în viață. Există în înțelepciunea populara străveche o vorbă: câștigăm sau pierdem în interiorul nostru.

Succesele strălucitoare trecute de pe rafturile noastre nu o să ne aducă  niciodată succesul de mâine. Tu și eu știm, undeva în adâncul nostru, că totdeauna există o șansă de a câștiga acel lucru important la care visăm. Dar când eșuăm să dăm ce avem mai bun, pur și simplu n-am trecut testul succesului. Testul succesului este de a da totul și a nu ceda nici un moment până când nu ai câștigat. De a arăta ce se înțelege prin scrâșnire. De a merge mai departe când alții renunță.

Suferința este cea care plătește succesul. De a visa mai departe. De a spera ca visurile pot fi realizate. De a ne ruga când speranțele ne sunt spulberate. Şi totuși de a pierde fără frică de eșec, dacă am dat totul curajos, și de a învăța din asta. Cine poate cere mai mult unui om decât să dea tot ce îi stă în putință. Dând totul, mi se pare mie, nu e prea departe de victorie.

Sorții rareori greșesc, nu contează ce pare că fac. Noi suntem aceia care influențăm Soarta – prin opțiunile noastre, prin liberul arbitru – deschidem sau închidem porțile de pe drumul spre succes sau de pe drumul mediocrității.

Atunci când încerci să faci ceva constructiv, cei din jur vor fi iritați, însă asta este un semn bun. Dacă simți că misiunea ta este să fii lider, să creezi și să ajuți pe alții, atenția la emoțiile celor negativi din jurul tău pot  paraliza aceste inițiative. Liderii care nu pot lua decizii radicale nu sunt apți să conducă. Pe măsură ce acțiunile tale influențează și au impact asupra tot mai multor omeni, cu atât mai puțini dintre aceștia te vor înțelege.

Poți evita asta prin scăderea standardelor, prin acțiuni mediocre, însă asta ar însemna să renunți la visurile tale, să renunți să mai ai scopuri mari. Dacă iți propui să realizezi ceva important, trebuie să te aștepți să enervezi mulți oameni. Enervarea acestora este de fapt urmarea frustrării că ei nu sunt în stare de așa ceva. Dacă cineva se simte ofensat nu înseamnă ca are dreptate.  Ignorarea sentimentelor celor din jur atunci când ele sunt negative, va fi de bun augur în căutarea succesului.

Mult succes și să auzim numai de bine.

Dacă ți-a plăcut nu uita să distribui.

Mergeți și pe  https://bww.ro/armeanu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.