Succesul nu este o strada cu sens unic

De ce ajung atât de mulți oameni să aibă succes și apoi eșuează? Unul dintre motivele primordiale este faptul că, noi credem că succesul este o stradă cu sens unic. Așa că noi facem, sper, tot ceea ce este nevoie ca să obținem succesul. Dar când ajungem acolo și ne dăm seama că am reușit, reintram în zona noastră de confort, și de fapt ne oprim să mai facem ceea ce ne-a făcut prosperi. Şi nu durează mult să o luăm la vale. Şi pot să vă spun ca așa se întâmplă in majoritatea cazurilor.

Ca să ajungi prosper, ai muncit din greu, ți-ai forțat limitele. Dar apoi te-ai oprit, deoarece ai crezut că odată ce ai  reușit, poți pur şi simplu să stai şi să te relaxezi. Si crezi că totul va merge de la sine mai departe, pe noi culmi, pe care deja te vezi.

Ca să ajungi prosper, ai încercat să îmbunătățești activitatea ta si a partenerilor tai şi să o faci cât mai bine și cum trebuie. Dar apoi te-ai oprit deoarece ai crezut că ești suficient de bun și nu mai trebuie să îmbunătățești nimic.

Ca să ajungi prosper, ai învățat, ai citit, ai ascultat ai venit mereu cu idei noi. Dar apoi te-ai oprit. Pentru că, ai tras concluzia, ca ești mult prea bun ca să mai înveți, ca să mai citești, ca să mai asculți, ca să mai ceri și opinia altora, și,  fatalmente, nu ai mai venit cu idei bune și noi. Ai crezut ca ele trebuiau să vină, pur și simplu, singure ca prin magie. Şi singurul lucru care a venit a fost o blocare a creativității.

Ca să ajungi prosper, te-ai concentrat întotdeauna asupra priorităților și lucrurilor importante, și le-ai ignorant pe celelalte. Apoi, când  banii au început să vină, deodată, ca prin farmec, ai început să consideri importante și prioritare lucrurile neimportante. Şi atenția, focalizarea, energia ți-au fost tulburate și furate de acestea. Şi brusc, te-ai trezit, și constați că nu mai ești prosper, ca nu mai ai succes.

Si daca încă nu ești prosper, e bine sa știi aceste lucruri dinainte.

Mult succes și să auzim numai de bine. Dacă v-a plăcut nu uitați să distribuiți.

Mergeți și pe  https://bww.ro/armeanu/

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.