How To?! Cum sa traiesti liber si mai bine

How To?! Cum sa traiesti liber si mai bine. In tot ce scriu pe acest blog, doresc sa fie un ghid practic, care din interactiunea dintre noi sa ne ajute să trăim cu totii mai bine, mai liberi, mai multumiti. Pornesc de la ideea că petrecem prea mult timp nutrind nemulțumiri din trecut. De multe ori ne scapă esenta în eforturile noastre neliniștite de a ne asigura că doar viitorul imediat este la fel de plăcut. Incerc sa gasesc inspirație în colaborarea cu voi, pentru a ne bucura de o viață împlinită, libera si in bunastare.

In esenta, imi propun sa descriu fenomene ce se petrec in fiecare clipa in cadrul relatiilor umane, in viata profesionala, sentimentala, politica, spirituala sau religioasa. Proiectam adesea in prezent ceea ce am interiorizat odinioara, blocajele pe care le-am suferit in trecut. Descoperim astfel ca ne aflam deja sub influenta unor anumite reprezentari si fantasme ale autoritatii, competitiei, sexualitatii sau ca suntem automat tentati sa credem ceva despre un lucru sau o persoana fara a sti prea multe despre ele. In acest fel, transferam in viata noastra actuala sentimente de iubire, de ura, de teama, de tristete care provin din alte momente ale existentei noastre. Ideea este ca discutand astfel de teme, sa ne eliberam de tentatia de a proiecta asupra prezentului, dar si a viitorului, obligatii, interdictii, idei preconcepute, opinii care ne vin din trecut si prin care nu putem judeca in mod adecvat prezentul si pregatirea viitorului.

Puterea amintirilor și a așteptărilor este atât de mare, încât pentru majoritatea oamenilor trecutul și viitorul nu sunt doar la fel de reale ca prezentul, ci mult mai reale decât acesta. Prezentul nu poate fi trăit in libertate si cu bucurie dacă trecutul nu a fost curățat și viitorul nu strălucește de promisiuni.

Mult succes și să auzim numai de bine

Dacă ți-a plăcut aș aprecia mult dacă l-ai distribui 🙂

Sharing is caring!

Puteti gasi informatii și pe  https://bww.ro/armeanu/

Va propun sa dicutam pe mail:  bwwarnet@gmail.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.