Poti invinge

De multe ori gandim ca ne putem debarasa de un dusman, ca l-am putea invinge, vorbind fara incetare impotriva lui.  Ei bine, nu!  Nu ne putem invinge dusmanii purtand peste tot imaginea lor ; mai devreme sau mai tirziu , ei vor fi invingatorii. Nu-i putem invinge pe cei rai prin rautate, calomniatorii prin calomnie, gelosii prin gelozie, prostii prin prostie, violentii prin violenta  sau pe cei furiosi prin furie pentru ca prin acestea ne identificam cu ei, devenim egali cu ei, intram in aceeasi categorie si luptam nu numai cu arme in care ei au o mare experienta, dar si vom decadea spiritual.

Pentru a ne proteja , pentru a fi invulnerabili, trebuie schimbat nivelul, frecventa, deci nu ramineti in acelasi vibratii, aceleasi slabiciuni, aceleasi emanatii ale inamicului vostru, pentru ca, daca este mai puternic, va va atinge. Trebuie sa urcati , adica sa atingeti regiunile cele mai nobile, mai pure, mai luminoase.

Odata ce ati urcat prin actiune, vointa, meditatie, rugaciune, dusmanul vostru nu va mai poate atinge, pentru ca vibratiile voastre sunt diferite de ale sale.  Si din moment ce sunteti protejati,  baricadati cu lumina, iubire,  putere universala,  nu numai ca gandurile rele nu va vor putea atinge, dar se vor intoarce impotriva celor care le-au emis.

Nu poti invinge decat ridicandu-te deasupra dusmanilor.

10375979_532681166837467_8530839079183610063_n

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.