Socul evolutiei

Nu cred că există persoană care să nu-şi dorească să fie fericită şi care să nu vrea să cunoască tainele universului. Apare însă întrebarea fundamentală: cum se poate realiza aceasta?

Există multe căi, dar toate au un element comun şi anume faptul că avem de-a face cu un proces al devenirii, care are loc în timp. Poate că acesta este şi motivul principal pentru care mulţi oameni renunţă la calea spirituală a cunoaşterii chiar înainte de a realiza o veritabilă transformare lăuntrică a fiinţei lor; îi sperie efortul, ideea de a fi perseverenţi.

Dacă dureaza mai mult, mintea noastra găseste anumite căi toxice de a atenua şocul evolutiei cu care te confrunti şi atunci te blochezi la un anumit nivel superficial de înţelegere. Si cine ştie cât timp va trebui să rămâi acolo până să realizezi următorul pas?!

2 comentarii la „Socul evolutiei”

  1. Dar poate tainele universului se arata doar unora…Pentru ca oamenii nu sunt egali…și din cauza asta acumulările sunt diferite…iar percepția fericirii e setată la fiecare la un anumit nivel.
    Problema acum …este …pana la ce nivel poate accesa fiecare om tehnologia? Și de aici se isca frustrările. ..invidiile….conflictul social…

    1. Tainele UNIVERSULUI se arată tuturor, doar că trebuie să le observăm. Nu ne “trag de mânecă” să ne spună că au venit, de aceea e bine să fim cu mintea deschisă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.