Epoca informationala

A devenit aproape un truism faptul că omenirea a intrat, începând cu actualul secol, într-o nouă epocă – epoca informațională. Se dezvoltă noi concepte, un nou limbaj şi teorii pe măsura prefacerilor fără precedent prin care trece societatea umană.

Deocamdată, epoca informațională se profilează  mai degrabă ca o promisiune a viitorului decât ca o realitate matură.  Societatea este într-o fază de organizare, cumulând laolaltă elemente ale vechii rânduieli şi ale celei emergente. Dar tendința de înnoire este evidentă. Are loc o evoluție care duce firesc la societatea informațională.  Poate fi considerată chiar o adevărată revoluție, care scutură din temelii rosturile epocii trecute. Însă indiferent de termenul folosit, este neîndoielnic că acest trend își pune amprenta pe absolut toate domeniile omenescului.

In Network Marketing aceasta înseamnă apariția eNetwork Marketingului ca formă de avangardă, digitalizată, a proiectelor și afacerilor de cooperare și formare de comunități de interese. Mulți oameni înțeleg forța acestui trend și i se alătură, alții, mai conservatori, așteaptă să se lămurească direcțiile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.